LBR-250-DG FIA Silika Jel (Analitik Reaktif, 40 g) | LBR-250-DG FIA Silica Gel (Analytical Reagent, 40 g)

Yüksek kaliteli analitik Floresan Gösterge Adsorpsiyonu (FIA) Silika Jel; ASTM D1319 – Sıvı Petrol Ürünlerinde Hidrokarbon Tiplerinin Floresan Gösterge Adsorpsiyonu Yöntemiyle Tayini standardı için üretilmiştir. 40 g ambalajda sunulur.

Stok kodu: LBR-250-DG Kategoriler: Etiketler: Marka:

Bilgi

Yüksek kaliteli analitik Floresan Gösterge Adsorpsiyonu (FIA) Silika Jel, ASTM D1319 – Sıvı Petrol Ürünlerinde Hidrokarbon Tiplerinin Floresan Gösterge Adsorpsiyonu Yöntemiyle Tayini için Standart Test Yöntemi kapsamında kullanıma uygun olarak üretilmiştir ve bu standartla uyumludur.

Özellikler

Parça NumarasıLBR-250-DG
Malzeme/TürAnalitik Reaktif
Test YöntemiASTM D1319
Ambalaj/Paket Boyutu40 g

Bilgi ve Teklif

Bu ürün ve ilgili çözümler hakkında bilgi almak ya da fiyat teklifi istemek için ürünü Teklife Ekle ile listenize ekleyebilir veya iletişim sayfamız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.