Özellikler
Bir hava pompası, bir test seçici valf, iki hava kontrol regülatörü, cam malzemeler, dijital manometre ve bir akış ölçerden oluşur, hepsi gerekli manifoldlar ve ara bağlantı boruları ile bir şasiye monte edilmiştir.
Gözenek çapı doğrulaması için test seçme valfi, havayı ‘gözeneklilik’ hava kontrol regülatörü aracılığıyla 250 ml’lik bir cam ölçüm silindirinde suya daldırılmış difüzöre / taşa yönlendirir. Dijital manometre, difüzörde / taşta bir kabarcık oluşması için gereken hava basıncını okur.
Geçirgenlik doğrulaması sırasında test seçici valfi, havayı ‘geçirgenlik’ hava kontrol valfi aracılığıyla, çıkışı akış ölçere bağlı olan 250 ml’lik bir Buchner şişesinde bulunan difüzöre / taşa yönlendirir. Dijital manometre difüzörün / taşın yukarı akışında belirli bir hava basıncı gösterdiğinde akış ölçer hava akışını gösterir;
Hava pompası
Cam Eşyalar
Manometre
Akış ölçer
Gerekli tüm hortumlar
Şebeke kablosu
Kullanım kılavuzu